четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Отворени денови на АВРМ во Демир Капија, Гевгелија и Богданци

20130509-rabota

Последни вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија денеска организира Отворени денови во општините Демир Капија, Гевгелија и Богданци.

На овие средби граѓаните ќе имаат можност да разговараат и со директорот на Агенцијата Влатко Поповски.

Најчитани вести