недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Отворени денови на АВРМ во Прилеп и Демир Хисар

avrm1111111111

Последни вести

Во центрите за вработување во Прилеп и во Демир Хисар денеска ќе се одржат Отворени денови со Агенцијата за вработување на Република Македонија.

На овие настани ќе присуствува директорот на Агенцијата за вработување на Република Македонија,  Влатко Поповски.

Најчитани вести