среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Отворени денови на АВРМ во Велес

avrm

Последни вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија денеска организира отворени денови во Центарот за вработување во Велес.

На настанот ќе присуствува директорот на Агенцијата Влатко Поповски.

Најчитани вести