петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 13

Отворени денови на ФЗОМ во Прилеп

Директорот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија Сашо Стефаноски денеска ќе ги посети подрачната служба на Фондот во Прилеп и Општата болница „Борка Талески“. 

прилеп

Поврзани вести

Во подрачната единица на ФЗОМ во Прилеп се организираат отворени денови за осигурениците.

Стефаноски потоа ќе ја посети Општата болница „Борка Талески“ каде ќе се сретне со менаџерскиот тим и здравствените работници.

Најчитани вести