недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 7

Отворени денови на катастар во Драчево

katastar

Последни вести

Агенцијата за катастар на недвижности денеска организира Отворените денови со граѓаните во Драчево.

Заинтересираните од екипите на оваа институција ќе може да се информираат за прашања од областа на катастарот.

Агенцијата секоја година традиционално организира отворени денови со граѓаните во одделенијата и Центарот за катастар на недвижности. Од оваа година се организираат и во населените места зависно од интересот на граѓаните.

Најчитани вести