Македонија

Отворени денови на Катастарот во Ресен

Отворени денови на Катастарот во Ресен

Агенцијата за катастар на недвижности денеска организира Отворени денови во Ресен.

– Агенцијата за катастар на недвижности продолжува со отвореноста и транспарентноста кон граѓаните. Сите граѓани кои имаат какви било нејаснотии или прашања од областа на катастарот, може да дојдат на отворените денови и да ги надминеме заедно, соопшти Агенцијата за катастар на недвижности