Македонија

Отворени денови на НЛБ Тутунска банка во Skopje City Mall

Отворени денови на НЛБ Тутунска банка во Skopje City Mall

Посетете го штандот на НЛБ Тутунска банка во Skopje City Mall, аплицирајте за еден од кредитните продукти и добијте многу поволности!

-Бесплатна полиса за осигурување за првата година на недвижноста која се користи како обезбедување за одобрениот станбен кредит.

-Подарок – ваучер во вредност од 1.000мкд за пазарење во салоните на Нептун за првите 100 одобрени барања за потрошувачки кредит.

-Бесплатна кредитна картичка за сите примени апликации на промотивниот штанд.

Промотивните поволности важат само за апликациите поднесени на штандот на НЛБ Тутунска банка во Skopje City Mall за време на Отворените денови во периодот од 12.12-14.12.2014 година.