среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Отворени денови со катастарот во четврток во Илинден

katastar500

Последни вести

Општина Илинден во соработка со Агенцијата за Катастар на недвижности на Република Македонија во четврток од 09:00 до 17:00 часот во просториите на Општина Илинден ќе ја спроведе акцијата Отворени денови со Катастарот.

Сите граѓани кои што имаат прашања за конкретни предмети, барања за појаснувања на постапки и потребна документација за впишување имоти за легализација, приватизација на дворни места, како и за други работи во надлежност на катастарот, ќе можат да се консултираат и да побараат одговори од стручните служби на Катастарот.

Најчитани вести