вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Отворени денови со Катастарот во општините на град Скопје

katastar

Последни вести

Агенцијата за катастар на недвижности од денеска започнува со акцијата „Отворени денови со Катастарот“ во општините на Град Скопје.

Досега граѓаните доаѓаа во Центарот за катастар на недвижности – Скопје, а во наредниов период тоа ќе можат да го направат во нивните општини.

Средби со граѓаните ќе започнат од 9 часот, а ќе завршат во 17 часот.

Најчитани вести