среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Отворени денови во Агенцијата за катастар

katastar

Последни вести

Агенцијата за катастар на недвижности од утре до 30 јануари во период од 9 до 17 часот во Центарот за катастар на недвижности – Скопје, кој се наоѓа на улица „Дрезденска“ бб ќе организира отворени денови за граѓаните од подрачјето на Град Скопје.

Од Агенцијата за катастар на недвижности ги повикуваат сите граѓани кои имаат било какви нејаснотии поварзани со катастарот да дојдат и да се консултираат за сите прашања.

Граѓаните можат да закажуваат термини со стручните тимови секој работен ден од 9:00 до 16 часот на телефоните 3097-300 и 3097-337.

Најчитани вести