Магазин

Ова е најголемиот несреќник во Зодијакот!

Ова е најголемиот несреќник во Зодијакот!

Не можете ниту да претпоставите колку длабоко чувствува Стрелецот. Тој воглавно ги крие своите емоции, бидејќи не сака на виделина да излезат неговите слабости.

Неговата смисла за хумор воглавно произлегува од страдањето и празнината. Стрелците повеќе сакаат да изградат ѕид околу себе за да не мора да се занимаваат со чувствата.

Во состојба се да се ослободат од лошите спомени, а на никој да не кажат ниту збор за тоа.

Ако фатите Стрелец како си се смешка самиот на себе, тоа е затоа што се потсетува на своето бурно минато. Нивниот мозок секогаш работи со полна пареа, што понекогаш не може да ги следи ниту сопствените мисли. Тие сметаат дека своите проблеми мора да ги решаваат сами.

Од друга страна, подготвени се секому во секој момент да му помогнат ако затреба. Затоа другите и сакаат да бидат во нивна близина. Оние Стрелци кои не успеваат да најдат баланс меѓу своите емоции и збидувањата, најчесто се изолираат од остатокот на светот.

Често себеси си се најголеми непријатели што ги чини најосамениот знак во Зодијакот.