Магазин

Ова е најголемиот трачар во хороскопот, знае се’ за секого

Ова е најголемиот трачар во хороскопот, знае се’ за секого
Ова е најголемиот трачар во хороскопот, знае се' за секого

Овој Зодијак просто живее да дознае за случувањата во туѓите животи.

Стрелец

Тие се искрени и отворени до таа мерка што понекогаш стануваат и нетактични и навредливи. Стрелците знаат се за било што и за секого. Ако не се работи за нешто ново и возбудливо, на Стрелецот веројатно ќе му биде досадно.
Пријателството со Стрелецот е отворено и искрено и многумина му замеруваат дека не е доволно тактичен, но неговото срце е нерасипано. Кај него е прекраток патот од она што го мисли до тоа што го кажува.
Секогаш е во потрага за возбуда, па нервозни и сериозни луѓе кои се плашат од промени не им се баш најдобри пријатели. Многу се самосвесни и секогаш мислат далеку однапред, поради што не можат да го разберат секојдневниот живот, кому често му се смеат, а понекогаш во тоа умеат и да претераат.