Секс

Ова е најневерниот хороскопски знак

Ова е најневерниот хороскопски знак
Ова е најневерниот хороскопски знак

Да не ве држиме во неизвесност, веднаш ќе кажеме дека станува збор за Стрелецот. Брачните партнери на Стрелецот сметаат дека нивната најголема мана е токму склоноста кон неверство.

Добрите особини кои најмногу се почитуваат кај Стрелецот се толеранцијата и подготвеноста за простување, а исто така она што ги истакнува личностите родени во овој знак е тоа што во домот внесуваат ведрина и динамика.

Статистичките податоци велат дека брак помеѓу Стрелец и Близнаци е комбинација која најчесто завршува на суд.

Веднаш по Стрелците се Близнаците. Истражувањата покажуваат дека на нив никогаш не им е доста од љубов, па затоа до крајот на животот се во нејзина потрага.