Магазин

Ова е најсебичниот хороскопски знак!

Ова е најсебичниот хороскопски знак!

И покрај тоа што е голем пријател, добар човек, како партнер е ужасен затоа што мисли само на себе.

И покрај тоа што важи за најдобра, најпозитивна личност и најголем пријател, овој Хороскопски знак е многу себичен во интимните односи. Секогаш прво ќе мисли како да ги задоволи сопствените потреби и ќе се грижи само за своите чувства.

Дали е добар избор за партнер? Заклучете од следните редови.

Станува збор за стрелец!

Стрелецот секогаш сам себе си си е на прво место. Ќе ви се заколнат на вечна љубов и посветеност, но припадниците на овој знак, постојано ќе гледаат што е она што ним им одговара и како ситуацијата да ја свртат во сопствена корист.

Ако направите грешка, очекувајте дека ќе „ви соли памет“,  но никако немојте да се обидувате да го направите истото во обратна ситуација, бидејќи Стрелецот тоа ќе го доживее како една од најдлабоките емоционални навреди.