недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 52

Ова е најскржавиот знак во Зодијакот

horoskop-5-420x240

Последни вести

Секој познава по некој човек на кого делењето на своето многу тешко му паѓа. Можеби тие не се криви, можеби се така родени или пак планетите им се така наместени. Според хороскопот претсавниците на овој знак се најголемите скржавци.

Јарец

Претставниците на овој знак се често крајно избезумени поради парите и воглавно се оптеретени како да дојдат до нив.

Затоа што неможат да излезат на крај со толку екстремните чувства, се трудат да најдат некоја златна средина и да научат разумно да го трошат и многу да не се оптеретуваат со финансии, па затоа секогаш бараат некое добро платено работно место што може да им обезбеди добра и сигурна заработка.

Затоа често се на удар на приказните дека се циции затоа што постојано размислуваат за пари, иако тие самите на тоа гледаат поинаку. Нивните амбиции се големи. Најмногу сакаат да заработуваат додека работат на две или повеќе работни места. Не сакаат да ризикуваат со трошење и вложување.

Ако планиравте да позајмите пари од некого, тогаш не помислувајте да позајмите од јарецот. Ништо нема да му падне толку тешко, како позајмувањето пари, па дури и ако сте блиски.

Понекогаш знае сам себе си да си даде одмор, па тогаш имате можност да видите како троши пари за забава, но и тогаш ќе биде доста рационален.

Најчитани вести