среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Ова е новата генерација на чадори! (ВИДЕО)

Овие чадори се отвораат и затвораат на другата страна, така што не постои можност да се измокрите на кој било начин, но спречува и да повредите некој при нивното отворање.

Ова е новата генерација на чадори!

Ова е новата генерација на чадори!

Поврзани вести

„КАЗбрела“ е чадор дизајниран од Јенана Казим, кој смета дека сегашните чадори се користат погрешно.

Овие чадори се отвораат и затвораат на другата страна, така што не постои можност да се измокрите на кој било начин, но спречува и да повредите некој при нивното отворање.

Можеби ви звучи комплицирано, но погледнете…

Најчитани вести