Магазин

Ова е првата снимка објавена на „ЈуТјуб“

Ова е првата снимка објавена на „ЈуТјуб“

Оваа видео снимка е првата која е објавена на ЈуТјуб, на 23 прил 2005-та година.

Видеото не е многу возбудливо и се вика „Јас во зоолошка“, но денес има над 14 милиони прегледи.