понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 35

Ова е првата снимка објавена на Јутјуб (ВИДЕО)

Видеото денес има над 29 милиони прегледи.

Ова е првата снимка објавена на Јутјуб

Ова е првата снимка објавена на Јутјуб

Поврзани вести

Оваа видео снимка е првата која е објавена на Јутјуб, на 23 прил 2005-та година.

Видеото не е многу возбудливо и се вика „Јас во зоолошка“, но денес има над 29 милиони прегледи.

Најчитани вести