среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Ова се 15-те „наjсекси“ професии

Кај наоѓањето на потенцијалниот партнер не се сведува се само на изгледот, има нешто и во впечатокот што тие го оставаат, а тоа пак се врзува со неговата или нејзината професија.

najposakuvani profesii

Поврзани вести

Кај наоѓањето на потенцијалниот партнер не се сведува се само на изгледот, има нешто и во впечатокот што тие го оставаат, а тоа пак се врзува со неговата или нејзината професија.

Во согласност со тоа Тиндер ги објави резултатите од истражувањето кои машки, односно женски професии се најпривлечни, или кои професии се „најсекси“ според пребарувањата на членовите на разни страници за запознавање.

Мажи:

 1. Пилоти
 2. Предузимачи
 3. Пожарникари
 4. Лекари
 5. Водители на ТВ/ Радио
 6. Професори
 7. Инженери
 8. Модели
 9. Вработени во Брза Помош
 10. Студенти (во било која насока)
 11. Адвокати
 12. Лични тренери
 13. Финансиски советници
 14. Полицајци
 15. Војници

Кои женски професии се најпривлечни дознајте на следната страна…

Најчитани вести