Магазин

Ова се 50-те најубави жени на светот (ВИДЕО)

Ова се 50-те најубави жени на светот  (ВИДЕО)
Ова се 50-те најубави жени на светот

Погледнете го видеото кое што го направи уметникот Ричард Кејтс во кое што ги прикажа 50-те најубави жени на сите времиња.

Во ова видео по хронолошки ред според времето во кое што живееле се појавуваат Грета Гарбо, Кетрин Хепберн… Наоми Ватс, Кетрин Зета Џонс, Пенелопе Круз, Анџелина Џоли…