Магазин

Ова се најлошите хороскопски знаци за врска

Ова се најлошите хороскопски знаци за врска

Дознајте дали вашиот партнер е навистина добар ибор за вистинска сериозна врска или со него само си ги губите деновите и качувате килограми…

Овен

Верност: Ако во неговата глава тоа не е тоа, тој истиот миг ќе ве изневери. Не го интересира многу што тоа не е во ред. Но ако вистински се вљуби, тој сака со целото срце.

Љубомора и комплицираност: 75 %

Бик

Верност: Ја сакаат сигурноста и среќата што им ја носи цврстата и стабилна врска. Особено ако партнерката им е полна со пари. Јавно не се склони кон неверства и се мошне верни, а во реалноста постојано мечтаат за некој друг. Физичкото искушение им е претеран проблем, па сигурно ќе му се спротистават во реалноста, но утредента цел ден ќе фантазираат за тоа како б и било ако сепак изневериле. Ако ова не ви пречи тогаш нема за што да се грижите.

Љубомора и комплицираност: 65%.

Близнаци

Верност: Иако можеби сакаат да бидат верни и предадени, тие не знаат како да го направат тоа. Ќе ве сакаат некое време, а потоа сето тоа ќе исчезне. По неколку месеци, ќе влезе во афера со вашата пријателка. Ако не сте во сериозна врска обожаваат да флертуваат и да се „муваат“, дури и кога немаат сериозни намери тие ќе ве мамат и ќе ве убедуваат. Кога вистински ќе се вљубат, Близнаците се трудат да му удоволат на партнерот и да бидат верни, но само на себе си. Сепак добри се за авантури и за секс под влијание на алкохол. Но, има и паметни луѓе во овој знак.

Љубомора: 25% затоа што не им е грижа за вас, а комлицираност дури 89%.