недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 3

Ова се најпаметните знаци во хороскопот

pametniii

Поврзани вести

Да се биде паметен не е само прашање на интелегенција. И исклучително паметните луѓе се склони на моменти на глупости, а во одредени моменти имаат тенденција да делуваат попаметни.

Близнаци

Уште од мали нозе сакаат да истражуваат и да испитуваат. Тие се со мошне љубопитна природа па ги интересираат многу нешта од различни области, иако се најчесто наклонети кон уметноста. Мошне се интелегентни, па оттука произлегува нивната духовитост и досетливост.

Од таа причина секогаш се окружени со луѓето со коишто може да водат конструктивни разговори, а исто така бараат интелегентен партнер со кој што ќе може да разговараат за се затоа што празните приказни не ги исполнуваат.

Скорпија

Ниту еден знак во хороскопот не е толку досетлив и интуитивен како Скорпијата. Речиси и да не постои нешто во што нивниот продорен поглед и нагласеното шесто сетило нема да продре.

Тие секогаш и тежнеат во се да почувствуваат длабочина, да загребат под површината и да ја увидат вистинската смисла. Не се обидувајте да манипулирате со нив затоа што тие се тие што го прават тоа, а мошне лесно ги откриваат туѓите намери.

Стрелец

Тие се со развиорена и љубопитна природа како Близнаците и секогаш имаат потреба да дознаат повеќе и да делуваат често прилично несериозно. Меѓутоа, тие се мошне досетливи и добро знаат да ја проценат ситуацијата. Мошне се друштвени и знаат како со луѓето.

Не им е проблем веднаш да ги придобијат симпатиите кога ќе се најдат во некое ново друштво, а исто така и да проценат кој каков е. Меѓу припадниците на овој знак има голем број научници, а математиката и воопшто природните науки им се посилна страна. Сакаат да вложуваат во себе и во нивниот интелект во текот на целиот живот.

Најчитани вести