сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 20

Ова се трите најнаивни хороскопски знаци

Точно е дека некои хороскопски знаци се мошне добри манипулатори и дека може секого да излажат, но постојат и такви што се премногу лековерни и не треба да вложите многу труд за да ви поверуваат. Еве кои се трите најнаивни хороскопски знаци.

zbuneti

Поврзани вести

Точно е дека некои хороскопски знаци се мошне добри манипулатори и дека може секого да излажат, но постојат и такви што се премногу лековерни и не треба да вложите многу труд за да ви поверуваат. Еве кои се трите најнаивни хороскопски знаци.

Бик

Бикот не е премногу друштвен и токму поради неговата отуѓеност од другите може да биде и лековерен. Тој често би можел да поверува во некои невистинити приказни ако се добро сервирани, само затоа што поради неговата изолираност не успеал да ја запознае подобро човечката природа. Кога ќе се вљуби или кога ќе се спријатели со некого во состојба е да направи се за таа личност, а токму поради тоа може да биде измамен. Дури кога тој некој ќе го издаде тогаш сфаќа каде погрешил.

Вага

Вагата е мошне друштвена личност и не делува воопшто наивно. Постојано е во некое друштво и делува како воглавно да ги анализира луѓето и постапките, затоа и’ треба многу време да се одлучи за некои работи, ако воопшто и се одлучи. Тие и покрај таа нивна особина се често наивни, затоа што ако ги свртите набрзина ќе поверуваат речиси во се. Тие најчесто се досетливи, само што често им станува мошне доцна додека да изанализираат некоја работа или постапка. Кога ќе им се појави некој одненадеж со добро спакувана приказна нема шанси да не наседнат. Доколку малку повеќе се слушаат самите себе си од самиот почеток, а не откако се ќе заврши, не би наседнувале лесно.

Риби

Рибите живеат во нивниот имагинарен свет па често не се ниту свесни за суровата страна на реалноста ниту пак се подготвени на секојдневните измами и сплетки. Тие може да наседнат на секоја убаво спакувана приказна каде што се ветува убав живот, многу пари, а малку работа. Лесните пари за нив се мошне привлечни, така што токму поради тоа може да влезат во голем број проблеми, затоа што токму тука се и најголемите измами.

Најчитани вести