среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 26

Ова видео ќе ве расплаче: Мајките се неверојатни!

deca

Поврзани вести

Оваа видео снимка дефинитвно ќе ве разнежни. Група деца беа запрашани што за нив им значат нивните мајки. Мајките пак, седеа во друга просторија и ги слушаа одговорите на своите деца.

Всушност снимката е дел од една голема кампања која за крајна цел има да ги поттикне пристрасните врски помеѓу мајките и децата. Можеби затоа што се работи токму за најемотивните односи, овој видео запис допре и до срцата на многу луѓе ширум светот и ги потсети на тоа колку се всушност сите мајки неверојатни.

Погледнете…

Најчитани вести