Магазин

Ова видео стопи милион срца

Ова видео стопи милион срца

Еден патник кој го чекал својот лет здогледал како еден дедо со букет во рацете чека некого.

Решил да го снима бидејќи бил љубопитен што ќе се случи понатаму.

Откако го видел среќникот за кого е наменет букетот, видеото го објавил на својот Фејсбук.

По неколку дена видеото стопи милион срца и доби илјадници споделувања.

Разубавете си го денот: