вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Оваа сабота ќе биде работна

zname-1

Последни вести

По одлука на Владата тринаесетти декември, сабота е работен ден за сите граѓани, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Оваа сабота ќе се одработи неработната среда кога беше одржана акцијата “Ден на дрвото-засади ја својата иднина“.

Најчитани вести