Балкан

Оваа трага ќе го пронајде убиецот на Јелена

Оваа трага ќе го пронајде убиецот на Јелена

Извор близок на истрагата за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ тврди дека полицијата повторно влегла во домот на семејството Марјановиќ и земала отисоци и пронашла траги од крв на една од фотелјите во домот. Можеби крвта ќе доведе до разврска на мистериозното убиство кое со месеци ја тресе Србија и регионот.

– Потврдено е дека се работи за човечка крв, сепак прашање е на кого му припаѓа и дали ќе помогне во истрагата која веќе трае со месеци, вели соговорникот на Ало.

Крвта ќе биде испратена на вештачење.

И по цели 74 дена истрагата не стои во место, полицијата постојано е на насипот и во куќата на Марјановиќ.

Јелена беше убиена на 2 април.