Крими хроника

Овчар пронајден обесен во штипско

Овчар пронајден обесен во штипско
67-годишен маж се обесил вчера, на  патот Штип-Радовиш. Станува збор  за лицето С. С. роден 1948 година во Кочанското село Чифлик кој  во штипско трло работел како овчар, објави ТВ „Стар“.
Телото на починатиот било пронајдено  вчера попладне. Според првичните информации, траги од насилство на телото на починатиот не се пронајдени. Истото е потврдено и од обдукацијата во Клиничката болница во Штип.  Во текот на денот  телото  било   предадено на најблиските.