Магазин

Овие два хороскопски знаци со нетрпение ќе чекаат да помине овој февруари

Овие два хороскопски знаци со нетрпение ќе чекаат да помине овој февруари

Февруари е месецот што тешко ќе им падне на некои хороскопски знаци. Кавги, раскинувања и кризите на работното место ќе го одбележат овој месец. Иако ова е најкраткиот месец во годината, на некои ќе им се чини како најдолг. Иако поголемиот дел од хороскопските знаци релативно мирно ќе го преживеат февруари, овие три хороскопски знаци ги чека тежок период.

Овен

Февруари ќе биде мошне бурен месец за вас, посебнна на личен и на работен план. Ве очекуваат различни предизвици и изненадувања. Затоа вдишете длабоко, станете и потрудете се да и одолеете на желбата за промена и напредок.

Во глава ви се вртат добри идеи за заработка и за работа и затоа би требало да излезете од постојаната рутина, но сеуште не сте ги задоволиле сите услови, па не брзајте со одлуките. Обрнете внимание пред вашите претпоставени да не ги издадете вашите идеи, па тие да ги искористат и да си го прибере признанието.

Што се однесува до љубовта, зафатените овнови ги очекуваат променливи води и затоа се можни одредени емотивни разочарувања. Присутно е чувството на осаменост и недостаток на интензивна поврзаност со партнерот. Ова всушност не е ништо друго туку ваше лично доживување, што настанува поради вашата моментална претерана потреба за внимание и љубов.

Раздобјетот на „кризата“ партнерот нема да го забележи како необични ако успеете да се воздржите од потребите за расправа и кавга. Без оглед на тоа, во ова раздобје ќе се интензивира и вашиот сексуален живот, затоа што либидото ќе ви биде мошне силно.

На слободните овонови во претходниот период некој им паднал во очи, но токму таа личност нема да биде во нивна близина.

Иако нема да ве напушти енергијата, исклучително ќе се трошите. Обрнете внимание на грбот, колената, коските и забите, затоа што се до 15-ти февруари би можеле да имате проблеми со нив.

Девица