Магазин

Овие фотографии ќе ве шокираат

Овие фотографии ќе ве шокираат

Овие фотографии никого нема да остават рамнодушен. Оваа фарма на прв поглед изгледа мирна, но преполна е со пајаци.

Тринаесет илјади Австралијци морале да ги напуштат своите домови поради инвазијата на пајаци по поплавите.

p1

p2

p3

p4