Секс

Овие шест ситуации ја откриваат иднината на вашата врска

Овие шест ситуации ја откриваат иднината на вашата врска

Она што мажите го прават по сексот, може во голем дел да каже многу за нив, но и за вашиот однос во иднина.

  1. Ги преплетува рацете и нозете околу вас

Тој е опседнат со вас, што е супер, но само ако и ти го чувствуваш истото за него. Во спротивно, тој ќе биде само наметлив.

  1. Те прегрнува и те бакнува во чело

Тој е многу задоволен од она што се случило пред малку и не чувствува некој ненадеен порив да се замине. Се чини дека кај оваа личност не постои фобија од интимност.

  1. Тој си заминува

Како што заминува од вашиот стан, така сака да си замине и од вашиот живот. Го добил она што го сакал и сега сака да продолжи со останатите активности.

  1. Заспива

Понекогаш за тоа причина е добро обработената работа и заморот, а понекогаш тоа е неподготвеноста за емотивно отварање, па на тој начин тој ги избегнува сите можни непријатности.

  1. Почнува да те бакнува и да ве гали

Малку сте одмориле и сте дошле при себе, а сега е време за друга, еднакво добра рунда.

  1. Оди да донесе сладолед

Затоа што вие сте побарале сладолед, а се што можеме да кажеме е: Задржете го!