Магазин

Овие три хороскопски знаци незнаат да лажат

Овие три хороскопски знаци незнаат да лажат
Insincere

Ако сте меѓу овие три хороскопски знаци, тогаш и вие сте од оние луѓе што веднаш поцрвенуваат кога ќе се обидат да излажат.

Овен

Веселиот израз на неговото лице немора ништо да значи, исто како и фактот дека изгледа мошне младо во неговите зрели години. Ако станува збор за машки припадник на знакот, тогаш неговиот продорен поглед ќе ви предизвика морници, затоа што тој изгледа некако опасно.

Од друга страна тој изгледа како некој за кого никогаш не знаете што му се случува во главата. Жената Овен импресионира со нејзиниот контроверзен став што едноставно тоа можете да и’ го видите на лицето.

Бик

Тој е така опуштен и духовит, но и мажествен, а неговиот продорен поглед може да ве остави без текст. Изразот на неговото лице изгледа како тој да сака да ви каже дека со него сте заштитени затоа не треба да ве залажува боемската атмосфера што произлегува од неговиот изглед. Затоа то кога Бикот говори, нешто повеќе од неговата боја на очите, говори со истиот тоналитет, така што ќе ве смири и со него ќе се чувствувате размазено и сигурно како мало дете.

Вага

„Јас балансирам“ е клучната реченица за овој знак. Кога ќе дојде до тоа да треба се да се држи под контрола, вагата ја презема главната улога. Мирољубиви и правични, припадниците на овој знак мразат да бидат сами. На сите можни начини ќе се трудат да избегнат кавга и лаги. Секогаш се тука како пријатели и ако се обидат да ве излажат, ќе се издадат веднаш, затоа што имаат изразена грижа на совеста.