четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Овие три хороскопски знаци во март ќе стават крај на врските

Март ќе биде возбудлив месец, со голем број ризици и препреки, посебно за овие три хороскопски знаци.

Поврзани вести

Март ќе биде возбудлив месец, со голем број ризици и препреки, посебно за овие три хороскопски знаци.

Бик

Ако не се појавиле компликации во периодот на јануари и февруари, сигурно ќе се појават во текот на овој месец. Ова е мошне чувствителен период за биковите. Марс, владетелот на куќата на врските на бикот е ретрограден од март па се до септември 2016-тата. Се движи низ куќата на врските на бикот и 8-мата соларна куќа, каде што е сместен Сатурн, а Марс тука влезе на 6-ти март. Можни се емотивни блокади, периоди на излоација или емотивни дистанци, потешкотии, разминувања предизвикани од надворешните влијанија, проблеми што влијаат врз партнерот, кризи и финансиски ограничувања. Добро ќе биде да ја соберете внатрешната сила, да делувате смирено и да имате многу трпение.

Близнаци… (прочитајте повеќе на следната страна)

Најчитани вести