среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 32

Овие улици во центарот на Скопје ќе бидат затворени од вечерва…

Со цел непречено и безбедно одвивање на сообраќајот од страна на сообраќајната полиција ќе бидат преземени соодветни мерки за сообраќајно обезбедување и пренасочување на сообраќајот.

Овие улици во центарот на Скопје ќе бидат затворени од вечерва...

Овие улици во центарот на Скопје ќе бидат затворени од вечерва...

Последни вести

По повод спојувањето на Т-Мобиле и Македонски телеком во еден правен субјект, ќе се одржи културна манифестација на 19 септември на улица „11 Октомври“ пред Порта Македонија.

Од овие причини, како и поради подготвителните активности на организаторот, за сообраќај ќе бидат затворени улиците „11 Октомври“ и „Димитрија Чупоски“ на потегот од крстосницата помеѓу ул. „11 Октомври“ и бул. „Кочо Рацин“ па се до крстосницата од ул. „Димитрија Чупоски“ и ул. „Даме Груев“, како и од излезот од Градски трговски центар и влезот кон Порта Македонија од вечерва од 23 часот па се’ додека има потреба.

Со цел непречено и безбедно одвивање на сообраќајот од страна на сообраќајната полиција ќе бидат преземени соодветни мерки за сообраќајно обезбедување и пренасочување на сообраќајот.

Најчитани вести