понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 34

Овие земји се рекордери во секс!

Поврзани вести

Апликацијата за следење на плодноста „Глоу“ направи листа на земји во кои населението има најмногу секс.

Резултатите изненадија многумина.

Топ 3 земји:

1.Канада – 45,4 отсто сексуални односи над просекот во државата

2.Австралија 36,8 отсто сексуални односи над просекот на државата

3.САД 16,3 отсто над просекот на државата

Кога анкетираните лица одговарале на прашањето дали попрво би се откажале од сексот или од мобилниот телефон, изненадувачки 33,2 отсто признале дека би се согласиле на намалување на сексуалниот живот во корист на мобилната технологија.

Најчитани вести