Магазин

Со овие знаци нема шега – тие ја имаат најдобрата интуиција!

Со овие знаци нема шега – тие ја имаат најдобрата интуиција!

На сите им се случува да почуствуваат нешто, но едноставно не даваат значење на тоа или претчувството го поврзуваат со нешто што нив им одговара, што секако ја намалува способноста која ја имаат.

Во продолжение ви ги претставуваме хороскопските знаци кои се одликуваат со најголема интуиција – станува збор за риби, шкорпија и стрелец.

Рибите можат да сонуваат некои работи кои подоцна стануваат реалност или им укажуваат на важен настан и тие некако најлесно ги препознаваат „знаците“. Многу луѓе кои се родени во овој знак се големи духовници. Кај нив тој внатрешен мир е исклучително важен и ако не го најдат, често се оддаваат на пороци и така бегаат од реалноста. Сепак, ако сериозно се посветат не себе, можат да достигнат просветлување. Нивното мото е „јас чувствувам“ и воглавно се раководат според интуицијата.

Скорпиите ја имаат таа способност од погледот да „прочитаат“ што некој мили. Тие имаат истенчено чувство за се и длабоко претчувствуваат што ќе следи. Овој знак точно ги чувствува вибрациите кои доаѓаат од било која личност или од некој настан. Секогаш претчувствуваат само што некогаш ги игнорираат „пораките“ и свесно се препуштаат на ризикот. Припадниците на овој знак сакаат опасност и возбуда, па токму од тие причини никогаш нема да се послушаат себеси, бидејќи се желни за акција. Ова посебно е изразено во љубовта.

Стрелецот е знак кој може посериозно да поработи на својата интуиција и да ја следи, што може да го заштити во некои незгодни ситуации. Овој знак има огромни капацитети, само, за жал, не ги користи сите. Стелците ја имаат среќата интуацијата непогрешливо да им укаже опасност, но и добра можност, меѓутоа, нема да им успее да протолкуваат ништо доколку кај себе не го развиле чувството на внатрешно задоволство.