Магазин

Овој хороскопски знак е најверниот партнер

Овој хороскопски знак е најверниот партнер

Овој хороскопски знак е столб на посветеноста.

Јарец

Припадниците на овој знак се меѓу најверните во целиот Зодијак, првенствено затоа што неверството не го доживуваат како нешто телесно, туку како духовно предавство.

Може да ги заинтересира, првенствено некој со својата интелектуална страна, но ништо повеќе од флерт нема да се случи.

Ако пак изневерат, тоа го прават како и Девиците-аферата е бегство од односот. Колку верност даваат, толку бараат и за возврат, а никогаш не простуваат неверство.