Секс

Со овој хороскопски знак ќе доживеет огномет во креветот

Со овој хороскопски знак ќе доживеет огномет во креветот

Сексот со овој знак секогаш е  незаборавен, а за тоа секогаш постојат и оправдани причини.

Лавот за џабе не е прогласен за крал на њунглата – со својот силен став и одважност остава впечаток каде и да се појави. Сепак на едно место знае мошне добро да се истакне, а тоа секако е постелата.

Неговите сексуални вештини се на зависно ниво, а еве и неколку причини поради што токму овој хороскопски знак би требало да биде ваш избор кога станува збор за  сексот.

  1. Кажете збогум на мисионеркста поза

Ова секако не значи дека лавовите не ја сакаат мисионерската поза, напротив, тие ги сакаат сите пози. Со нив никогаш нема да ви биде здодевно и монотоно.

  1. Го очекуваат најдоброто

Ако тој се труди да изгледа добро и да биде на ниво на задачата, тоа ќе го очекува и од вас. Треба да изгледате добро, да бидете добри во креветот и да го храните неговото его, секогаш кога имате можност.

  1. Секогаш сакаат уште

Лавовите нема да бидат задоволни со истото сексуално искуство. Без разлика дали станува збор за играње улоги, користење шлаг или некоја трета личност, сексуалните желби го прават Лавот забавен партнер што сака да експериментира за време на сексот. Не се срамежливи и не им се порблем маратонските секс партии.

  1. Нивниот помалку надмен став може да го „запали“ партнерот

Кога ќе дојдете во контак со Лав ќе знаете. Нивната силна личност може да се почувствува во целата просторија. Секоја личност што можете да ја забележите на другиот крај на собата, која го поседува тоа „нешто“ сигурно ќе биде добра и во креветот.

  1. Кралот на џунглата е ѕвер во постелата

Лавовите се кралеви на џунглата и нема да ви дозволат тоа да го заборавите. Нивната помалку агресивна природа се остварува и во спалната соба т.е. каде и да се одлучите за „малку акција“.

  1. Нема чудни моменти по сексот

Лавовите се мошне смели. Освен ако не сте малку срамежливи, нема да има чудни моменти по сексот. Кога ова е завршено, нема да има проблем да ви каже дали е време да се галите или да се облечете. Ова е всушност мошне добро затоа што е се сосема јасно, без измешани сигнали.

  1. Не ги прифаќаат нештата лично

Што и да им кажете, ќе го прифатат  така. Било да сакате со нив само „комбинација“ или нешто повеќе ќе знаат во кој правец сакаат да одат и така и ќе ви одговорат, без некое лутење или конфликти.

  1. Тие се прилично доверливи партнери

Кога ќе дојдете до меѓусебен договор, сте нашле партнер што ќе ви посвети максимум време. Можете да се потпрете на нив во секое време.

  1. Лавот го дава она што го добива

Колку и да е моќен во креветот, сака да го добие истото она што го нуди. Сепак, доколку му удоволите по негов вкус, очекувајте дека ќе ви врати десет пати повеќе.