Македонија

Падна 6+1 на Ново Лото во Охрид, добивка вредна 274 илјади денари

Падна 6+1 на Ново Лото во Охрид, добивка вредна 274 илјади денари

Во вчерашното 67 коло на Новолото, уште еднаш се внесе многу возбуда кај играчите, посебно кај еден од нив.

Имено ова коло ни донесе нов среќен добитник, овој пат на добивката 6+1 вредна 274.168,50 денари. Компјутерскиот систем лоцираше дека уплатата на среќното Новолото ливче е извршена на 17.08.14 во продажното место Владија во Охрид. Добитникот уплатил 2 комбинации НОВОЛОТО и 2 комбинации Џокер, се заедно 70 денари.

Само за потсетување, годинава уште двајца добитници на оваа премија. Во месец февруари, гостиварчанец кој сакаше да остане анонимен, беше добитникот на премијата 6+1, вредна 475.411,50 денари во 14то коло, а веќе во април имавме уште еден среќен добитник на оваа добивка. 27 коло емитувано на 02.01.14 го донесе добитникот на добивката 6+1 вредна 509.724,50 денари.

Новото 68 коло од НОВОЛОТО веруваме дека повторно ќе донесе многу забава, возбуда и добивки. Уплатата за него е во тек, а самото извлекување ќе може да го следите на Сител телевизија во сабота 23.08.14 од 20 ч.