недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 3

Падна седумка на Новолото!

Своето среќно Новолото ливче добитникот го уплатил во продажното место ЏОНИ СМОКЕР ДООЕЛ Капиштец

novoloto

Поврзани вести

Вечерашното издание на Новолото, кое е емитувано на 05.09. на Сител телевизија ги донесе среќните 7 бројки кои интензивно ги посакуваат играчите на среќа.

Своето среќно Новолото ливче добитникот го уплатил во продажното место ЏОНИ СМОКЕР ДООЕЛ Капиштец, Скопје.

Најчитани вести