Балкан

„Пајак“ му го зел возилото, па запалил двајца полицајци

„Пајак“ му го зел возилото, па запалил двајца полицајци

Вистинска драма се случувала пред паркинг сервисот на пајак службата во Белград, кога гневen маж со бензин ја полеал полициската куќарка и ги запалил двајцата полицајци кои се наоѓале во неа.

Напаѓачот бил брзо совладан, а полицајците со сериозни изгореници се пренесени во болница.

Со повреди минал и напаѓачот, кому пајакот му го одзел возилото поради непрописно паркирање.