понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 63

Пакети со храна и хигиена за ранливите категории во Битола

На студеното време важно е да им се помогне на оние кои имаат потреба.

битола

Поврзани вести

Општинската организација на црвениот крст од Битола во соработка со центарот за социјална работа доделија пакети со храна и средства за хигиена на ранливите категории на граѓани во Битола и Новаци.

Апелот останува – секој кој сака да ја покаже својата хуманост и да им помогне на оние на кои им е најпотребно да се јави во организацијата.

Најчитани вести