Македонија

Пандов до Шекеринска: На собирот на ГДОМ има три пати повеќе народ

Пандов до Шекеринска: На собирот на ГДОМ има три пати повеќе народ

Читам заменикот претседател на СДСМ Шеќеринска правела споредба на нивниот протест, кој беше подржан од цела опозиција и платениците на Сорос, со собирот на ГДОМ!? Од една слика се гледа дека на собирот на ГДОМ има три пати повеќе народ, напиша на својот ФБ профил членот на ГДОМ, Александар Пандов.

-Околу културата на однесување и целокупниот декор воопшто не сакам да зборам, пошто народ со хулигани и вандали не се споредува! А може ли да си замисли дотичната госпоѓа колкава ќе беше разликата истиот да беше во организација на ВМРО и коалицијата, а со самото тоа и главен говорник да е Никола Груевски?, пишува Пандов.