четврток, 1 декември 2016  |  Вести денес: 30

Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема „За Здрав живот”

principi

Последни вести

Во Македонска Опера и Балет (МОБ), мала сала, ќе се одржи Панел дискусија на тема „За Здрав живот” Низ призмата на наративот се говари на теми за здравството и екологијата, информираат од партијата.

 

Најчитани вести