петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

ФОТО: На Претседателот на Хелсиншки му паднаа пантолоните пред Колинда

Членовите на хрватскиот Хелсиншки одбор за човекови права во Националната и унивезритетска библиотека ја добија Повелбата на Република Хрватска од претседателката Колинда Грабар Китановиќ.

bez-pantoloni-1

Последни вести

Членовите на хрватскиот Хелсиншки одбор за човекови права во Националната и унивезритетска библиотека ја добија Повелбата на Република Хрватска од претседателката Колинда Грабар Китановиќ.

На Претседателот на Хелсиншки му паднаа пантолоните пред Колинда

На Претседателот на Хелсиншки му паднаа пантолоните пред Колинда

За време на фотографирањето со претседателката, на првиот човек на организацијата Иван Звонимир Чичак му попушти ременот, па му паднаа панталоните.

На Претседателот на Хелсиншки му паднаа пантолоните пред Колинда

На Претседателот на Хелсиншки му паднаа пантолоните пред Колинда

Хрватската претседателка иако видела што се случило, останала мирна, додека останатите околу него почнале да се смеат.

Најчитани вести