Македонија,Крими хроника

Пари и златен накит украдени од куќа во Сопиште

Пари и златен накит украдени од куќа во Сопиште

Ограбена куќата на триесет и деветгодишниот Ј.С. од скопско Сопиште.

Од неговата куќа биле одземени 55 илјади денари, 250 евра и златен накит, со што е причинета материјална штета од околу 670 илјади денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителот.