Магазин

Парис Хилтон купи куче за 13 илјади долари

Парис Хилтон купи куче за 13 илјади долари

Богатата наследничка на ланецот на хотели „Хилтон“ има голем број на домашни миленичиња, а колекцијата ја надополни со ново џуџесто куче.

Кучето се вика Мр. Амејзинг и е големо 6,35 см. Тешко е 33 грама и важи за најмало куче на светот.Купен е во специјална продавница во Канада за 13 илјади долари.