вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 55

„Партибрејкерс“ го претставија новиот албум

Групата „Партибрејкерс“ го претстави својот нов албум насловен „Сиротињско царство“.

partibrejkersi-1-660x433

Поврзани вести

Групата „Партибрејкерс“ го претстави својот нов албум насловен „Сиротињско царство“.

Пет години по живиот албум „Крш и лом“ и осум години од објавувањето на студиското издание „Слобода или ништа“, рок иконите, го објавија новиот албум.

Најчитани вести