четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Партиски новинар глуми борба за независни медиуми

Работните групи за спроведување на договорот за излез од политичката криза денеска го отворија прашањето за медиумите. Претставниците на четирите партии на денешната средба, која траеше само еден час, ја утврдија рамката по која ќе се одвиваат преговорите.

mediumi_g_0

Поврзани вести

Работните групи за спроведување на договорот за излез од политичката криза денеска го отворија прашањето за медиумите. Претставниците на четирите партии на денешната средба, која траеше само еден час, ја утврдија рамката по која ќе се одвиваат преговорите.

Предвидено е наредната средба да се одржи в четврток, а преговарачкиот процес треба да заврши заклучно со 20-ти ноември кога се очекува да се донесат конкретни одлуки.

Се очекува…

Најчитани вести