среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 8

Со нови патишта до поконкурентна економија

avtopat-idnina

Поврзани вести

Во патната инфраструктура во земјава се инвестира како никогаш досега. Инфраструктурната преродба, изградбата на новите патишта и рехабилитацијата на постојните, ќе донесе побрз економски раст и развој. Ефективниот транспорт, добрата комуникациска мрежа и поврзаност, создаваат услови од кои бизнисот може да расте и да ја шири економијата на земјата многу поефективно, велат аналитичарите, пишува Лидер.

Порталот нагласува…

Најчитани вести